top of page
logo.png

Vi er en lukket klubb som sammen deler engasjement for vinifikasjon på Drømmerud gård i Vestby. 

Medlemskap

Hovedformålet med klubben er å lage fantastiske viner i fellesskap til eget konsum. Minst like viktig er ønsket om å dele ekte Italiensk vinkultur og tradisjon med medlemmene.

 

Klubbens grunnlegger, Luca Pennesi, er fra et lite vindistrikt nord for Roma som heter Teverina og vi kommer særlig til å legge vekt på lokale tradisjoner fra dette området.

Klubben er en sosial møteplass for alle som er interessert i vin og målet er å lage en blanding av det beste fra Italia og det beste fra Norge, både i forhold til kultur og råvarer.

 

Det er Luca Pennesi og Kristin Spydslaug, som står bak denne klubben.

Pennesi Vin er norges største vinprodusent.

 

I tillegg til produksjon organiserer klubben vinsmaking, reiser, vindrueplanting, eksperimentelle produksjoner, kjøp av produksjonsutstyr og mye annet spennende gjennom hele året.

Medlemmene velger selv hva man ønsker å delta på, men som medlem må du aktivt delta

i produksjonen for å være medlem i klubben.

 

Vi har allerede skapt en helt unik klubb, der du får være med på ekte vinproduksjon og flotte vinopplevelser, og vi gleder oss til at enda flere medlemmer blir med og utvikler klubben til nye høyder.

Medlemskap 145,- pr. mnd.

173494629_10165104362685123_784516207823967839_n.jpg

Aktivitetskrav Winemaker Club

Winemaker Club sitt formål er å lære medlemmene hvordan man produserer vin av internasjonal kvalitet, gjennom aktiv deltakelse i alle ledd av produksjonen.

Det produserer utelukkende vin til de medlemmer som deltar i produksjonen.

Formålet skal oppnås gjennom følgende aktiviteter: 

 • Praktisk produksjon av vin hvor medlemmene med fysisk deltakelse utfører alle prosesser fra druer til ferdig produkt, dog under noe veiledning Det stilles krav personlig oppmøte på produksjonsaktivitet i produksjonsperiode. Igjennom produksjonsåret skal vi igjennom kverning, pressing, ranking, prøvesmaking, flasking/tapping.
   

 • Det stilles krav personlig oppmøte på produksjonsaktivitet i produksjonsperiode.
   

 • Aktiviteter i produksjonen kan kombineres med både praktiske og teoretiske kurs som anses nødvendige for å øke medlemmenes kompetanse og/eller sette de i stand til å delta i produksjonen. Slike kurs likestilles med en produksjonsaktivitet vedr. aktiviteskravet.
   

 • Aktiviteter vil bli arrangert på alle stadier i produksjonen, fra turer til Italia for å delta på innhøsting til levering av ferdig vin. 
   

 • Veivalg osv. vil bli avgjort med avstemminger på sosiale medier, fortrinnsvis Facebook. Deltagelse på slike avstemminger eller andre digitale event oppfyller ikke kravet om deltagelse.

 

Medlemsskap:  

Pris 145,- kr pr mnd.

 

Medlemsskapet dekker:

 • Kostnader klubben har pr mnd- (husleie, strøm, regnskapsfører, vedlikehold, utstyr til produksjon.)

 • Investeringer i nytt utstyr og systemer. 

 • Oppfølging av produksjon fra september til juni.

Hvem er vi?

Initiativet er startet  av Luca Pennesi og Kristin Spydslaug som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Vi står også bak Winemaker Club i Norge, som er en organisasjon med rundt 1000 medlemmer. Vi importerer ferske vindruer fra hele Italia og produserer vin av internasjonal kvalitet sammen med medlemmene i Norge. 

Anchor 1

Medlemskapet er stengt for sesong 2022/2023

Spørsmål sendes til kristin@pennesivin.no

bottom of page