top of page
bypennesi.png

VIN fra HAVET

Bli medeier i et pioner-prosjekt innen vinproduksjon.

Vi skal senke en eksklusiv rødvin 30 meter under havoverflaten for lagring og modning. Vi spleiser på kostnadene og deler overskuddet av salget med deltagerne. 

Vinen er en Grand Reserva fra 2016. Den skal flaskes, senkes ned og lagres i 2 år under vann.

132/300 andeler solgt. pr. 18.12.

Bilder fra Ocean Fathoms i California som har spesialisert seg på lagring i havet: 

Anchor 3

Hvordan fungerer det?

  1. Du kjøper 1 andel i prosjektet. Andelen tilsvarer ca. 6 flasker. 

  2. Pengene blir investert i utstyr, leie av kompetanse, osv.

  3. Pennesi lagrer vinen i havet og sørger for medieoppmerksomhet.

  4. Vinen blir solgt på vinmonopolet og du får utbetalt profitten på din andel.
     

Du får følge hele prosessen digitalt med live sendinger og månedlige oppdateringer. Underveis blir det flere arrangementer med vinsmaking og møte med samarbeidspartnerne fra Italia. 

Om vinen
Vinen vi skal bruke er produsert i Moss av Norges største vinprodusent, Pennesi, og er en eksklusiv og kraftig rødvin basert på Merlot og Cabarnet Franc. Den har vært fatlagret siden 2016 og vi har spart den til et unikt prosjekt. Produksjonen av vinen har vært kompromissløses og vi har brukt helt ferske økologiske druer fra Italia. Den ville blitt priset til ca. 250 - 300 kr ved salg på vinmonopolet.

Noen av vinene til Pennesi:

Fjellheim-Wines.png
Skogholt-Wines.png
Havgap-Wines.png

Lagring/modning i havet
Vinen skal flaskes og senkes ned i havet for videre lagring/modning. Havet gir en perfekt atmosfære for vinen. Det er ingen oksygen, ingen lys, konstant temperatur og havet gir en naturlig rotasjon på flaskene. Det estetiske blir også svært spennende der flaskene blir dekorert av havet. Vinen blir beskyttet inne i spesialbygde bur som blir senket ned og flaskene er ekstra tykke med kraftig spesialkork. Vi er i gang med å få nødvendige tillatelser. Denne måten å modne vin på har blitt testet i USA, Frankrike og Italia med veldig gode resultater, så det blir svært spennende å se hvordan 2 år norske fjorder vil påvirke vinen. 

Du har full angrerett og pengene tilbake garanti.