top of page

VIN fra HAVET
Bli medeier i et pioner-prosjekt innen vinproduksjon.
Vi skal senke en eksklusiv rødvin 30 meter under havoverflaten for lagring og modning. Vi spleiser på kostnadene og deler overskuddet av salget med deltagerne.
Vinen er en Grand Reserva fra 2016. Den skal flaskes, senkes ned og lagres i 2 år under vann.
132/300 andeler solgt. pr. 18.12.
Bilder fra Ocean Fathoms i California som har spesialisert seg på lagring i havet:



Anchor 3
Hvordan fungerer det?
-
Du kjøper 1 andel i prosjektet. Andelen tilsvarer ca. 6 flasker.
-
Pengene blir investert i utstyr, leie av kompetanse, osv.
-
Pennesi lagrer vinen i havet og sørger for medieoppmerksomhet.
-
Vinen blir solgt på vinmonopolet og du får utbetalt profitten på din andel.
Du får følge hele prosessen digitalt med live sendinger og månedlige oppdateringer. Underveis blir det flere arrangementer med vinsmaking og møte med samarbeidspartnerne fra Italia.
Om vinen
Vinen vi skal bruke er produsert i Moss av Norges største vinprodusent, Pennesi, og er en eksklusiv og kraftig rødvin basert på Merlot og Cabarnet Franc. Den har vært fatlagret siden 2016 og vi har spart den til et unikt prosjekt. Produksjonen av vinen har vært kompromissløses og vi har brukt helt ferske økologiske druer fra Italia. Den ville blitt priset til ca. 250 - 300 kr ved salg på vinmonopolet.
Noen av vinene til Pennesi:


