Original on Transparent_edited.png

Har du lyst å lage din egen rødvin?

Bli med Norges største vinprodusent på årets mest unike vin-eventyr.

Du trenger ingen forkunnskap og du får bli med hele veien 
fra ferske druer til ferdig vin av internasjonal kvalitet.

Siste sjanse å bli med i 2021/2022.

IMG_2777
press to zoom
IMG_2785
press to zoom
IMG_2846
press to zoom
IMG_2584
press to zoom
Cover
press to zoom
IMG_2603
press to zoom
IMG_20201017_152313070
press to zoom
IMG_2983
press to zoom
IMG_2721
press to zoom
IMG_20201017_144402570
press to zoom
242306362_10165880734490089_5872067944097476065_n
press to zoom
IMG_2961
press to zoom
242429802_10165880735055089_7718482342915349988_n
press to zoom
IMG_20201017_150001779
press to zoom
IMG_2583
press to zoom
1/2

Årets siste prosjekt 2021/22:

 

Vi skal lage en unik rødvin basert på Montepulciano druen, hele veien fra kverning av ferske druer til flaske med ferdig etikett. Du får delta 100% "hands-on" og får full guiding av italienske vineksperter. Det er et samarbeidsprosjekt der du jobber sammen med andre vininteresserte på prosjektet. Vinen er klar til våren 2022 med mulighet for videre lagring på eikefat i lokalene våre.

 

Vinen vi skal produsere sammen med deg blir en velbalansert og "smooth" rødvin med mørk rubin farge. Den vil ha hint av plomme, krydder og mørke bær. Prosjektet foregår i de flotte lokalene våre i Son (Vestby). Vi produserer vinen til eget bruk og du må delta 4 ganger frem til våren. 

Hva får du?
24 flasker med rødvin av internasjonal kvalitet laget av deg.
"Custom" etikett på ferdige flasker.
Delta på
unike event i høst med vinsmaking.
Lær om
vinproduksjon fra Italienske vineksperter.

Sosial møteplass for vininteresserte. 


Pris:
140 kr pr. ferdige flaske inkludert alt. Råvarer, arrangementer, flasker, etc. Minimum 24 flasker pr. deltager. 

 

Grupper:

Rødvinen blir produsert i grupper og du kommer til å samarbeide med andre vininteresserte. Deltagerne står for produksjonen, men Pennesi Vin garanterer for kvaliteten og lover alle en helt unik vinopplevelse. Du trenger ingen forkunnskaper.

Datoer: 
(Dersom du allerede deltar på Vinmakeriet eller Vinlaben sørger vi 

for at du kan jobbe på begge prosjektene samtidig.)

  • 23.10.21. kl: 17:00. Pressing: (Datoen kan bli flyttet).

  • Nvember Analyse og smaking av vinen.

  • Desember. Racking (Fjerne sediment, etc.).

  • Januar. Racking 2 (Fjerne sediment, etc.).

  • Mars. Analyse.

  • Mai. Flasking.

IMG_20201017_152313070.jpg

"Fantastisk vin & en unik opplevelse"

Pernille og Kristian. 2021

Siste sjanse å bli med i 2021/2022.

Hvem er vi?

Vinmakeriet drives av Luca, Kristin og Sveinung som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Målet er å spre italiensk vinkultur og lidenskap, samtidig som vi lager fantastisk vin sammen til eget konsum. Vi åpner for nye medlemmer en gang i året og det er begrenset antall plasser. Vi har over 90 grupper med i 2021/2022.

Du får tilgang på ferske italienske vindruer i verdensklasse og topp vinkompetanse. Endelig kan alle lage sin helt egen vin, helt uten forkunnskap. Det hele foregår på vingården i Son (40 min fra Oslo). Det ligger nær E6 og togstasjonen.

Hvem passer det for?
De aller fleste, uavhengig av forkunnskap. Vi har allerede med oss vennegjenger som skal lage et fat sammen, enkeltpersoner, bedrifter som bruker det som team building, par som skal gifte seg og mange flere.

Bli med:

 

Spørsmål?

Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no eller på chatten nede til høyre.