top of page



Server din egenproduserte musserende til nyttårsfesten!
Vi er nå veldig glade for å invitere deg til å delta i produksjonen av musserende. Du trenger ingen forkunnskaper og fra september til desember får du være med på alle steg i produksjonen fra kverning til tapping.
NB: Vi har dessverre begrenset antall og dersom produktet ikke vil være tilgjengelig når du er på utsjekking sørger vi for at du kommer på listen vår for neste år!
Anchor 1
Ingen produkter
Anchor 3
Dette får du være med på
Du får være med på alle stegene i vinproduksjonen. I år skal vi lage en tørr, blomstret og fruktig musserende som skal være klar til julen 2022. Du får delta hands-on i produksjonen og oppleve ekte italiensk vinkultur i våre flotte lokaler i Son (Viken). En italiensk vinprodusent vil guide deg gjennom hele vinifiseringsprosessen.
Ulike steg vi vil gå gjennom under produksjonen:
-
Kverning
-
Pressing
-
Ranking/omstikking
-
Analyse
-
Prøvesmaking
-
Flasking/tapping
-
Foredrag
Hva bestiller du?
-
En andel er 24 kg druer. ( 1 kg druer = 1 flaske )
-
Delta på unike event i høst med vinsmaking.
-
Lær om vinproduksjon fra Italienske vineksperter.
Pris:
165 kr pr. ferdige flaske alt inkludert.
Råvarer, arrangementer, flasker, etc. Minimum 24 kg pr. deltager.
Grupper:
Den musserende vinen produseres i grupper og du vil samarbeide med andre vinentusiaster. Deltakerne er hands on i produksjonen, men Pennesi Vin garanterer kvaliteten og en helt unik vinopplevelse.
Datoer:
Produksjonen starter når druene er modne i september. Mer informasjon kommer
etter sommerferien.

"Fantastisk vin & en unik opplevelse"
Pernille og Kristian. 2021
Hvem er vi?
Vinmakeriet drives av Luca og Kristin som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Målet er å spre italiensk vinkultur og lidenskap, samtidig som vi lager fantastisk vin sammen til eget konsum.
Du får tilgang på ferske italienske vindruer og profesjonell vinkompetanse. Endelig kan alle lage sin helt egen organiske vin, helt uten forkunnskap. Det hele foregår på i Son (40 min fra Oslo). Det ligger nær E6 og togstasjonen.
Hvem passer Vinmakeriet for?
Vinmakeriet passer for alle som er interessert i vin og vinifisering. Her lærer du om hele prosessen fra høsting (som foregår i Italia) til knusing, pressing, grundig analyse til tapping og smaking. Ikke minst får du din egenproduserte sprudlende til nyttår! Dette er et spesielt sosialt arrangement hvor man lærer mye og blir kjent med andre.
Vi åpner for nye deltakere en gang i året. Det er begrensede plasser så meld deg på nå.
Bli med:
Anchor 2
Ingen produkter
Spørsmål?
Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no, tlf. 911 68 716 eller på skjema under:
bottom of page