top of page
bypennesi_edited.png

Lagertømming

Vi har et lite parti med langtidsmodnet Prosciutto igjen som vi selger til innkjøpspris for å tømme lageret til jul. Det er en fantastisk skinke som smelter i munnen og er noe av det aller beste du får tak i. Vi er så sikre på kvaliteten at vi gir deg pengene tilbake om du ikke er fornøyd.

Helt stykke på 1,5 kg. koster nå kun 529 kr, som er omtrent innprisen fra produsenten. Du får den også i skiver på 300g (149kr) og 500g (249 kr). Den er holdbar til mai 2022.

Vi leverer fra Fredrikstad til Lørenskog på tirsdag 21.12 eller du kan hente i Son eller på Vestby Fashion Outlet til og med onsdag 22.12.

Ingen produkter

Produsentene

logo-artigian-carni.png

Spekeskinke

Artigian Carni er en liten familiedrevet slakter i Parma som har spesialisert seg på spekekinker. De bruker lokalt svinekjøtt og velger ut bare de fineste stykkene. Metoden er basert på gamle oppskrifter og  tradisjonelt håndverk. De rendyrker smakene og bruker ingen tilsetningsstoffer. 

logo-nero_4x.png

Olivenolje

Tenuta Casciani er en liten familiedrevet oliven og vinprodusent i Lazio. De har siden 1974 spesialisert seg på rene, kraftige og ærlige olivenoljer. De er Extra Virgin, fri for tilsetningsstoffer og helt ferske. Dette gir en olivenolje med et unikt særpreg. 

Garanti

Vi har besøkt produsentene i Italia og garanterer for et helt rent og skikkelig høykvalitetsprodukt. Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake. 

Spørsmål?

Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no eller på chatten nede til høyre.

bottom of page