top of page


Har du lyst på Prosecco til nyttår?
Bli med Norges største vinprodusent og lag din egen.
Du trenger ingen forkunnskap og du får bli med hele veien
fra ferske druer til ferdig vin med egen etikett.
Siste sjanse å bli med, 10 plasser ledig pr. 19.09.21.
![]() Cover | ![]() 242306362_10165880734490089_5872067944097476065_n | ![]() IMG_2584 |
---|---|---|
![]() IMG_20201017_152313070 | ![]() IMG_2603 | ![]() 242429802_10165880735055089_7718482342915349988_n |
![]() IMG_20201017_150001779 | ![]() IMG_1571 | ![]() IMG_2583 |
![]() IMG_1572 | ![]() IMG_2478 | ![]() 20210203_112649-min-1 |
![]() 20210203_113544particol-min-1 | ![]() IMG_2567 | ![]() IMG_20201017_144536179 |
![]() IMG_0916 (1) | ![]() IMG_0913 | ![]() IMG_20201017_144402570 |
![]() IMG_1566 | ![]() IMG_20201017_150402931_MP |
Årets prosjekt 2021/22:
Anchor 1
Vi skal lage en tørr og fruktig Prosecco av internasjonal kvalitet, som er klar til nyttårsaften i år. Du får delta hands-on i produksjonen og oppleve ekte italiensk vinkultur i de flotte lokalene våre i Son (Viken). Norges største vinprodusent guider deg gjennom hele prosessen. Vi samarbeider om en batch og produserer utelukkende til eget bruk.
Hva får du?
12 flasker med Prosecco av internasjonal kvalitet til nyttår.
"Custom" etikett på ferdige flasker.
Delta på unike event i høst med vinsmaking.
Lær om vinproduksjon fra Italienske vineksperter.
Pris:
140 kr pr. ferdige flaske inkludert alt. Råvarer, arrangementer, flasker, etc. Minimum 12 flasker pr. deltager.
Grupper:
Den musserende vinen blir produsert i grupper og du kommer til å samarbeide med andre vininteresserte. Deltagerne står for produksjonen, men Pennesi Vin garanterer for kvaliteten og lover alle en helt unik vinopplevelse.
Datoer:
(Dersom du allerede deltar på Vinmakeriet eller Vinlaben sørger vi
for at du kan jobbe på begge prosjektene samtidig.)
-
Kverning og Pressing: 25.09.21. kl: 15:00.
(Det kommer datoer for de som ikke kan på lørdag 25.09.) -
Analyse og smaking av vinen: 23.10.21.
-
Flasking og etikettering: Desember (dato kommer straks).

Siste sjanse å bli med, 10 plasser ledig pr. 19.09.21.
"Fantastisk vin & en unik opplevelse"
Pernille og Kristian. 2021
Hvem er vi?
Vinmakeriet drives av Luca, Kristin og Sveinung som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Målet er å spre italiensk vinkultur og lidenskap, samtidig som vi lager fantastisk vin sammen til eget konsum. Vi åpner for nye medlemmer en gang i året og det er begrenset antall plasser. Vi har over 90 grupper med i 2021/2022.
Du får tilgang på ferske italienske vindruer i verdensklasse og topp vinkompetanse. Endelig kan alle lage sin helt egen vin, helt uten forkunnskap. Det hele foregår på vingården i Son (40 min fra Oslo). Det ligger nær E6 og togstasjonen.
Hvem passer det for?
De aller fleste, uavhengig av forkunnskap. Vi har allerede med oss vennegjenger som skal lage et fat sammen, enkeltpersoner, bedrifter som bruker det som team building, par som skal gifte seg og mange flere.
Bli med:
Anchor 2
Ingen produkter
Spørsmål?
Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no, tlf. 480 90 117 eller på skjema under:
2021
bottom of page