top of page
Original on Transparent_edited.png
pennesi-vin-logo-png-black-v2.png

Har du lyst på Prosecco til nyttår?

Bli med Norges største vinprodusent og lag din egen.

Du trenger ingen forkunnskap og du får bli med hele veien 
fra ferske druer til ferdig vin med egen etikett. 

Siste sjanse å bli med, 10 plasser ledig pr. 19.09.21.

Cover

Cover

242306362_10165880734490089_5872067944097476065_n

242306362_10165880734490089_5872067944097476065_n

IMG_2584

IMG_2584

IMG_20201017_152313070

IMG_20201017_152313070

IMG_2603

IMG_2603

242429802_10165880735055089_7718482342915349988_n

242429802_10165880735055089_7718482342915349988_n

IMG_20201017_150001779

IMG_20201017_150001779

IMG_1571

IMG_1571

IMG_2583

IMG_2583

IMG_1572

IMG_1572

IMG_2478

IMG_2478

20210203_112649-min-1

20210203_112649-min-1

20210203_113544particol-min-1

20210203_113544particol-min-1

IMG_2567

IMG_2567

IMG_20201017_144536179

IMG_20201017_144536179

IMG_0916 (1)

IMG_0916 (1)

IMG_0913

IMG_0913

IMG_20201017_144402570

IMG_20201017_144402570

IMG_1566

IMG_1566

IMG_20201017_150402931_MP

IMG_20201017_150402931_MP

Årets prosjekt 2021/22:

Anchor 1

Vi skal lage en tørr og fruktig Prosecco av internasjonal kvalitet, som er klar til nyttårsaften i år. Du får delta hands-on i produksjonen og oppleve ekte italiensk vinkultur i de flotte lokalene våre i Son (Viken). Norges største vinprodusent guider deg gjennom hele prosessen. Vi samarbeider om en batch og produserer utelukkende til eget bruk.

Hva får du?
12 flasker med Prosecco av internasjonal kvalitet til nyttår.
"Custom" etikett på ferdige flasker.
Delta på
unike event i høst med vinsmaking.
Lær om
vinproduksjon fra Italienske vineksperter.


Pris:
140 kr pr. ferdige flaske inkludert alt. Råvarer, arrangementer, flasker, etc. Minimum 12 flasker pr. deltager. 

 

Grupper:

Den musserende vinen blir produsert i grupper og du kommer til å samarbeide med andre vininteresserte. Deltagerne står for produksjonen, men Pennesi Vin garanterer for kvaliteten og lover alle en helt unik vinopplevelse.

Datoer: 
(Dersom du allerede deltar på Vinmakeriet eller Vinlaben sørger vi 

for at du kan jobbe på begge prosjektene samtidig.)

  • Kverning og Pressing: 25.09.21. kl: 15:00.
    (Det kommer datoer for de som ikke kan på lørdag 25.09.)

  • Analyse og smaking av vinen: 23.10.21.

  • Flasking og etikettering: Desember (dato kommer straks).

IMG_20201017_152313070.jpg

Siste sjanse å bli med, 10 plasser ledig pr. 19.09.21.

"Fantastisk vin & en unik opplevelse"

Pernille og Kristian. 2021

Hvem er vi?

Vinmakeriet drives av Luca, Kristin og Sveinung som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Målet er å spre italiensk vinkultur og lidenskap, samtidig som vi lager fantastisk vin sammen til eget konsum. Vi åpner for nye medlemmer en gang i året og det er begrenset antall plasser. Vi har over 90 grupper med i 2021/2022.

Du får tilgang på ferske italienske vindruer i verdensklasse og topp vinkompetanse. Endelig kan alle lage sin helt egen vin, helt uten forkunnskap. Det hele foregår på vingården i Son (40 min fra Oslo). Det ligger nær E6 og togstasjonen.

Hvem passer det for?
De aller fleste, uavhengig av forkunnskap. Vi har allerede med oss vennegjenger som skal lage et fat sammen, enkeltpersoner, bedrifter som bruker det som team building, par som skal gifte seg og mange flere.

Bli med:

Anchor 2

Ingen produkter

Spørsmål?

Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no, tlf. 480 90 117  eller på skjema under:

pennesi-vin-logo-png-black-v2.png

2021

bottom of page