bypennesi.png

VIN fra HAVET

Bli med på et pioner-prosjekt innen lagring av vin.

Vi senker din private vin 30 meter under havoverflaten for lagring og modning.

Havet gir perfekte lagringsforhold, en fantastisk historie og et helt unikt utseende.

132/300 plasser solgt pr. 27.12.22

Bilder fra Ocean Fathoms i California som har spesialisert seg på lagring i havet: 

 

Hvordan fungerer det?

  1. Du blir medlem (Det koster kun 349 kr pr. mnd.)

  2. Du leverer eller sender vinen til oss i Son (Viken).

  3. Vi senker vinen ned i havet.

  4. Du får løpende oppdateringer på vinen.

  5. Du avslutter medlemskapet og vi sender vinen tilbake.

Vi garanterer for sikkerheten til vinen din og du kan komme på besøk til undervanns-lageret vårt underveis i prosessen. Du kan bo hvor som helst i Norge og delta. Det er Pennesi, Norges største vinprodusent som står bak initiativet.

Lagring/modning i havet
Havet gir en perfekt atmosfære for vinen. Det er ingen oksygen, ingen lys, jevn temperatur og en naturlig rotasjon på flaskene. Havet dekorer også flaskene og du får et helt unikt utseende. Dette er uten tvil den mest interessante måten å lagre vin på i Norge og det vil gi et produkt som er helt unikt. 

 

Vinen blir beskyttet inne i spesialbygde bur som blir senket ned. Flaskene får påført ekstra hette over korkene for ytterligere beskyttelse mot sjøvann. Denne måten å modne vin på har blitt gjort i USA, Frankrike og Italia med veldig gode resultater.

Det koster kun 379 kr pr.mnd.

Om oss
Initiativet er startet  av Luca Pennesi, Kristin Spydslaug og Sveinung Årseth som driver Pennesi Vin, Norges største vinprodusent. Vi produserer ca. 60 000 liter vin i året som vi selger direkte til hotell og restauranter i hele Norge. Vi har produsert vin av internasjonal kvalitet i over 8 år. Vinene blir produsert i Norge med økologiske druer fra Teverina i Italia. 

Samarbeidspartnere
Pennesi Vin samarbeider tett med flere vinhus og ønologer i Italia. Filippo Casciani som er ønolog og produksjonssjef hos Tenuta Casciani kommer til å følge prosjektet tett.

Bisson Vini i Italia deler kunnskap og erfaringer med oss. De har drivet med lagring i havet i mange år med svært gode resultater.

Det koster kun: 379 kr pr. mnd.

Organisering

Det er nedsenking og heving i mars og desember 2022. Vi starter salget nå for nedsenking i mars 22. Det er førstemann til mølla til vi er fulltegnet. Du kan lagre vinen under havet så lenge du vil og avslutte medlemskapet når du vil, men det løper frem til neste heving.

Vi har lagring i Hjørundfjorden på Sunnmøre og i Ytre Oslofjord på hemmelig lokasjon. Du får muligheten til å besøke vinen din underveis og delta på vin- arrangementer.

Når du blir medlem får du tilgang på en lukket gruppe der vi legger ut live oppdateringer, analyser og løpende info om tilstanden på vinen. Vi garanterer for sikkerheten til vinen din og er forsikret.

Pris
Det koster kun kr. 379 pr. mnd. Det inkluderer lagring av 2 flasker. 

 

Spørsmål?

Send mail til kontakt@pennesivin.no eller prøv Live Chatten nede i høyre hjørnet.

 

Bli med:

bypennesi.png

VIN fra HAVET

Vi garanterer for sikkerheten til vinen din.
Det koster kun: 379 kr. pr. mnd.

132/300 plasser solgt pr. 27.12.22