Prosciutto & Olivenolje

Vi tar inn topp kvalitet spekeskinke og olivenolje fra småprodusenter i Italia og selger varene helt uten mellomledd. Resultatet er skyhøy kvalitet til en svært rimelig pris.

Vi tar inn et nytt lite parti, forhåndsbestill nå for å sikre deg verdens beste skinke og olivenolje til jul. Det blir førstemann til mølla, oppdaterer når det er utsolgt.

logo-artigian-carni.png

Prosciutto

Artigian Carni er en liten familiedrevet slakter i Parma som har spesialisert seg på spekekinker. De bruker lokalt svinekjøtt og velger ut bare de fineste stykkene. Metoden er basert på gamle oppskrifter og  tradisjonelt håndverk. De rendyrker smakene og bruker ingen tilsetningsstoffer. 

logo-nero_4x.png

Olivenolje

Tenuta Casciani er en liten familiedrevet oliven og vinprodusent i Lazio. De har siden 1974 spesialisert seg på rene, kraftige og ærlige olivenoljer. De er Extra Virgin, fri for tilsetningsstoffer og helt ferske. Dette gir en olivenolje med et unikt særpreg. 

Garanti

Vi har besøkt produsentene i Italia og garanterer for et helt rent og skikkelig høykvalitetsprodukt. Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake. 

Spørsmål?

Kontakt oss på: kontakt@pennesivin.no eller på chatten nede til høyre.