top of page

Italienske delikatesser.

Vi tar inn produkter av topp kvalitet fra småprodusenter i Italia og selger varene helt uten mellomledd. Resultatet er skyhøy kvalitet til en svært rimelig pris.

Vi tømmer lageret før Jul!

40% av på langtidsmodnet Prosciutto av topp kvalitet. Vi selger til lageret er tomt! Pick up i Son til og med 22.12. eller på Oslo Fashion Outlet i Vestby til og med 22.12.

Ingen produkter

Produsenter

logo-artigian-carni.png

Spekeskinke

Artigian Carni er en liten familiedrevet slakter i Parma som har spesialisert seg på spekekinker. De bruker lokalt svinekjøtt og velger ut bare de fineste stykkene. Metoden er basert på gamle oppskrifter og  tradisjonelt håndverk. De rendyrker smakene og bruker ingen tilsetningsstoffer. 

logo-nero_4x.png

Olivenolje

Tenuta Casciani er en liten familiedrevet oliven og vinprodusent i Lazio. De har siden 1974 spesialisert seg på rene, kraftige og ærlige olivenoljer. De er Extra Virgin, fri for tilsetningsstoffer og helt ferske. Dette gir en olivenolje med et unikt særpreg. 

bartolini_logo.png

Pasta og sauser

Bartolini har produsert pasta og sauser i over 150 år og er annerkjent som en av verdens beste produsenter. De er kompromissløse på kvalitet og baserer produktene på gamle tradisjoner fra Umbria i Italia. 

Garanti

Vi har besøkt produsentene i Italia og garanterer for et helt rent og skikkelig høykvalitetsprodukt. Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake.