top of page
Winemaker club italia logo.png

Do you love italy and wine? Then this club is for you.

Har du drømt om å bli vinmaker i Italia?

Vi er en lukket klubb som produserer vin av internasjonal kvalitet i Italia. Det er et samarbeidsprosjekt med det kjente vinhuset Tenuta Casciani i Umbria.

Anchor 3

Medlemskap
Tenuta Casciani produserer high-end vin i samarbeid med oss som klubb på vingården deres i Italia. De er en annerkjent og prisvinnende produsent som startet i 1974. Filippo Casciani er Ønolog og produksjonsjef og han åpner dørene til vingården sin og gir oss et ærlig og ufiltrert innblikk inn i italiensk vinproduksjon. Vi har en egen avdeling i vinkjelleren kun for klubben vår. Mye foregår i Norge og digitalt, så det er ingen problem å delta om du ikke kan reise til Italia.

Når du blir medlem får du:

 • Eierandeler av de eksklusive vinene vi har i vinkjelleren.

 • Bli med på årets vinproduksjon, du får eierandeler.

 • Delta på unike arrangementer i Norge og på vingården i Italia.

 • Følg hele prosessen digitalt med livesendinger, video, etc. 

 • Du trenger ingen forkunnskaper.

 • 25% lanseringstilbud om du blir medlem nå.

Ultima_Goccia_Rosso.jpg

25% avslag frem til 12.12.21. Begrenset antall plasser.

Ordinær pris: 5000 kr.  Nå kun: 329 kr pr. mnd.

Eierandeler av vinkjelleren vår:

 • Vinene er laget kun for klubben og kan ikke kjøpes utenom. De er av topp internasjonal kvalitet og er lagret i vinkjelleren til Tenuta Casciani i Umbria og er drikkeklare.

 • 100% Syrah lagret på eikefat i 30 måneder. Den er floral med en intens aroma og mørk rubinrød farge. Smak av mørke bær, krydder og vanilje. 

 • 100% Grechetto produsert på tradisjonell Amfora. Frisk og fruktig med fin syrebalanse. Mineralsmak fra Amforaen.

 • Salgsprisen på lignende viner fra samme vinhus er rundt 400 kr pr. liter. Du får en andel på 10 liter når du blir medlem, verdien er ca. 4000 kr.

 • Du kan nyte din andel i Italia eller ta med hjem/importere. Vi hjelper deg med dette.

Hilsen fra Filippo Casciani, eier, produksjonssjef og Ønolog:  

Følg og delta på årets produksjon:
Vi får følge hele produksjonsåret og utviklingen av vår egen vin fra ferske druer til ferdig vin av internasjonal kvalitet. Tenuta Casciani gir oss løpende oppdateringer på gruppen med livesendinger, videor og oppdateringer. Vi anslår at vinen er ferdig i april 2023. Du får automatisk en andel på 5 liter av denne produksjonen som du kan legge i vinkjelleren for lagring eller ta med/importere til Norge. Det blir mulig å kjøpe en større andel for de som ønsker det. Vinen har en ca. verdi på 2000 kr.

Det blir arrangementer både i Italia og Norge slik at alle kan delta, samtidig som du kan også kan følge hele prosessen digitalt og få de ferdige vinene hjem. ​

25% avslag frem til 12.12.21. Begrenset antall plasser.

Ordinær pris: 5000 kr.   Nå kun: 329 kr pr. mnd.

Delta på unike arrangementer i Oslo:

 • Februar, møt produsenten: Vi smaker på eksklusive viner fra Tenuta Casciani, møter produksjonssjefen (ønologen), smaker på klubben sin vin og planlegger det kommende produksjonsåret. Her kan du se vinene Tenuta Casciani produserer: Tenuta Casciani Utvalg.

 • April, Årets produksjon: Vi skal bestemme hvilken type vin klubben skal produsere i år. Filippo kommer fra Italia og har med seg mange ulike vintyper som vi skal smake på, blende og bli enige om en type vin vi ønsker å produsere. 

 • Desember, Smake på årets produksjon: Filippo tar med seg smaksprøver til Oslo og vi går gjennom lab analyser og smaker på årets batcher. 
   

Delta på unike arrangementer og vinproduksjon i Italia:

På hvert arrangement får du delta hands-on i vinproduksjonen. Det blir smaking på spennende viner fra Tenuta Casciani og fra regionen. Vi arrangerer også utflukter til unike destinasjoner, og viser deg alle de skjulte skattene som bare de lokale vet om. 

 • Mai: Delta på trimming av vinranker.

 • Juli: Delta på måling av sukkernivå.

 • August: Delta på høsting og kverning.

 • Oktober: Delta på høsting, kverning og pressing.
   

Vi samarbeider med fantastiske overnattingsplasser i nærheten av gården, som du får leie til en svært redusert pris. Det finnes alt fra slott til hytter til leie rett i nærheten. Vi har gode partnere for transport, fra flyplassen i Roma, mellom overnatting og vingården og til ulike opplevelser i regionen.

 

Du må gjerne følge hele prosessen digitalt fra Norge og hente den ferdige vinen opp. Vi garanterer en super opplevelse, selv om du ikke kan reise til Italia og delta hands-on. Merk at du også kan booke besøk utenom de fastsatte tidspunktene, ta kontakt med oss så organiserer vi et opplegg rundt det (det vil tilkomme ekstra kostnader).

25% avslag frem til 12.12.21. Begrenset antall plasser.

Ordinær pris: 5000 kr.   Nå kun: 329 kr pr. mnd.