top of page
IMG_20201017_144536179.jpg

Bestill Pennesi Vin.

Nå kan du bestille linjen vår med norskprodusert og økologisk vin gjennom Vinmonopolet.

 

Disse vinene er forbeholdt hotell & restauranter, men grunnet Corona åpner vi for private bestillinger i en begrenset periode frem til mai.

Slik fungerer det.

  1. Send inn bestilling
    Du fyller ut bestillings-skjemaet nedenfor, som går til oss.

  2. Send e-post til Vinmonopolet
    Du får en e-post fra oss med bestillingen som du må videresende til Vinmonopolet.
    (Det står forklaring i e-posten du mottar fra oss)

  3. Hent bestillingen på Vinmonopolet
    Du får sms fra Vinmonopolet når bestillingen er klar for henting.

Om oss.

Pennesi Vin er Norges største vinprodusent. Vi dyrker vindruer i Norge og kjøper ferske druer fra familiegården til Luca Pennesi i Italia. I 2019 produserte vi ca. 60 000 flasker med økologisk vin av topp internasjonal kvalitet. All produksjon foregår i Norge. Det norske klimaet, temperatur, trykk og lokale forhold gir en særnorsk og helt unik vin.

Vinen er helt fri for tilsetningstoff og er produsert slik familien til Luca har gjort i generasjoner. 

Minimumsbestilling

6 flasker. Kan være en miks av alle typene.

Må jeg betale frakt?

Nei, prisen er inkludert frakt til nærmeste vinmonopol.

Kan jeg bestille over hele landet?

Ja.

Hvor lang tid tar det?

Ca. 1 1/2 uke fra bestilling.

 

Hvordan betaler jeg?

På Vinmonopolet ved henting.

Hvorfor kan jeg ikke bestille vinen på polet sin nettside?

Siden vi gjør vinen tilgjengelig på kort varsel finner du den ikke i sortimentet til polet. For å bestille den må man bruke tjenesten; Spesialbestilling fra polet. Vi har strømlinjeformet den prosessen her. 

Spørsmål?

tlf. 480 90 117

e-post: sveinung@pennesivin.no

Live Chat: Nede i høyre hjørnet

Bestill vinen:

Sjoebris-Wines.png
Havgap-Wines.png
Lyngslette-Wines.png
Skogholt-Wines.png
Fjellheim-Wines.png
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Om Vinen

Økologisk, naturlig og norskprodusert.

Hvitvin:

Sjøbris. 12%

100% Vermentino. Tørr. 75cl.
Vinen passer perfekt til fisk, friske oster, risotto og hvitt kjøtt. Og kanskje aller best alene en fin sommerkveld. Stråfarget, med aroma som er typisk for middelhavet, intens, fruktig og med krydrede undertoner. Smaken er fruktig, frisk og fint balansert. 

 

Havgap. 12,5%

100% Grechetto. Tørr. 75cl.

Vinen passer godt til hvit fisk, kamskjell og annen sjømat.
men også som drikkevin for de som ønsker en litt mer kompleks og fyldig vin. En fruktig frisk vin med innslag av sitrus, melon, honning og lang ettersmak. Vinen har en gyllen gulfarge og en elegant aroma.  

Sjoebris-Wines.png
Havgap-Wines.png

Rødvin:

Lyngslette. 12%

100% Montepulciano. Tørr. 75cl.
Vinen passer godt til hvitt kjøtt og lettere retter. Den er frisk og sterk med velintegrerte taniner. Det er en vin med intens og klar rubinfarge, frisk og sterk smak, men samtidig lett og behagelig. 

 


Skogholt. 13%

90% Merlot. 10% Cabarnet Sauvignon. Tørr. 75cl.

Dette er en svært anvendelig vin som passer godt til mange typer mat og kan fint drikkes alene. Passer godt til kylling, lette kjøttretter, sopp og salater med røde bær. Dyp rubinrød farge. Smak av vanilje, røde bær og krydder. God struktur og mykhet. Frisk og fruktig avslutning.

Fjellheim. 14,7%

90% Merlot. 10% Cabarnet Franc. Tørr. 75cl.

Vinen passer veldig godt til mat med kraftig smak som viltkjøtt, lam, rødt kjøtt og soppretter. Den har en dyp rubinrød farge. Sterk struktur, mye fylde, lang ettersmak, men likevel behagelig for ganen. Den har smak av mørke bær, krydder og eik. 

Lyngslette-Wines.png
Skogholt-Wines.png
Fjellheim-Wines.png
shutterstock_471102140.jpg
IMG_20201017_152313070.jpg
Making Wine
731981275-huge.jpg
bottom of page